Online Diary Ry Qie story :)

Saturday, January 21, 2012

sye mula knl awq .
biase je la kt skola , kwn mcm biase ,
ada org kte awq not bad la ,
sye gelak terbahak2 , ada sye ksah ?
sye bkn knl awq pun , lgipun mse 2 sye ada rmai kwn . .
sye x de plak cair tngok awq .
URH =,=

kita kwn ! kita kwn !kita kwn ! lme2 kwn , akhirnye


taraaaa . . . .! 
kita couple .
automatically couple ok .
entah ble , x de tarikh owt couple . haha . BETUL !
tpi awq slalu skitkn aty sye :O 
seari x sah x wt sye skit aty walaupun 
sye x wt slah .
nk putus ckp , jgn sngaje wt owg skit ati n terus 
blah . sye tw awq ad owg lain .
tp kita still together .
hati sye ckp , sye mula skakn awq . suka ?!
ahh mengarut ! =,=
tpi knapa sye boleh skakn awq sdangkn mula2 sye
tak de prasaan ape2 .

 awq curang !
mlm nie la firsttime air mata sye jatuh krana awq .


bila aty sye da give up .
awq pula yg mengaku & terus terang kt prempuan 2 yg sye 
adalah cinta pertama awq .
agk terkejut & touching jgk lah : /
awq mntak maaf , merayu ngi peluang skali lg .
dgn bodoh nya , sye terima awq .
mybe coz sye da syg awq .
sye mmg prempuan yg bodokn ?? takpe..... x___x


tiap2 ary & mlm awq mcj sye , sye ada tman untk 
mengadu & bercerita ! awq isi ary2 sye dgn senyuman .
awq dh berubah sikit dripada awq yg dlu .
sye dah syg btol2 kt awq tau .
awq lyn sye dgn baik , calling slalu ,caring , 
sume2 menunjukkn awq hnya ade sye ! : D 
sye yakin awq x lyn prempuan lain .
thanks awq coz awq dh wt sye bahagia !

sye eppy tau .
sye tw awq pena mainkn sye , tp at least awq da buat 
sye snyum .

awq ! sye dega mcm2 cerita psal awq .
betul le awq ? fikiran sye celaru . .
sye malu kt downg .
sye sedih sgt kne tnggung sume nie .
tak abis lagi ke cerita sedih sye ?
mane 1 sye nk percaya ?
jujo , sye percayakn downg .
tpi npe awq mnafikn nye ?!
kalau betul spe perempuan 2 ??
awq ckp awq dah tinggalkn die .

takpe lah awq , selagi sye tak tengok dgn mata kpale sye 
sendiri , sye percayakn awq oke :)

time cazen awq belek2 hp awq n tngok mcj awq ,
awq tahu ape yg cazen awq jmpe ,
huuu ;( sngt sedih , ex awq tu anta mcj , 2 yg wt
sye rase sdih ,
sye ingt awq x berhubung lgi dgn die .
awq tipu sye ;(
ape yg die mcj awq dah ckup wt ati sye pcah .
die makwe awq yg bru je awq tinggal .
tpi awq mcm biase , ttap pertahankn kata2 awq .
hmmm , sye dh pnat dgn sume permainan nie .
sye lemah waqq . ~ sye benci awq .
hati sye dah hancur .


tpidlm beberape arinie , sye rapat dgn 
membe awq ,
die baik sgt dgn sye , dlm sye sdih die slalu 
ade , temankn sye ,
dgr problem sye n hiburkn sye ,
tpi awq langsung tak mcj sye . .
n kiteowg mkin rfapat tnpa disedari ,
tpi sumpah sye tak cinta kn die sebagaimana sye 
cnta awq .

kerana syg , sye bgi awq peluang lagi yg entah ke berapa 
kt awq .
mybe dowg jealous ngan kita kn ?
sye percayakn perempuan tu adalah ex gf awq .
i 'm stupid girl , but i just to be myself than i ' m a sincerely girl . 


sweet , bkan ?



semakin hari , kita semakin syg .
awq lebih loving n caring skarang lpas kita dah jmpe .
awq slalu ckp awq syg sye .
awq takkn tinggalkn sye coz awq cintakn sye .
thanks awq .
sye bahagia sgt !!


hari2 sye kt skola nie dah tak sedih + sunyi .
sye ada awq buat sye smangat study .
tiap kali clas je awq tnggu sye .
awq ckp awq tkot sye kne kbas dgn owg lain .
walaupun dlm clas sye slalu conteng name awq 
kt buku2 sye .
tpi result sye cun2 mase 2 . bezt sgt .
awq slalu bg support kt sye .
thanks awq :')




tiap2 hari kita jmpa , sehari kalau tak jmpa mcm tak bole dh 
bagi sye ,
sye syg awq sgt tpi sye tak tunjuk yg sye syg awq .
sye rase ape yg sye buat nie tak cukup lagi ape 
yang awq dh lakukn untk sye . Ermm ~
awq jage sye walaupun sikit dripade debu n habuk .
bgi sye , awq dah cukup caring n romantik .
walaupun awq x pena bg bunga . ngeh 3 ! :D 
sye bhagia sgt wakk .
sume tahu kita couple .
huh ~


  dkat tengah akhir sem , awq berubah .
ini mmg salh sye .
sye lyn laki lain n rapat dgn dowg walaupun sye tau 
awq tak suka ,
tpi ati sye cuma ade awq je .

awq tak lagi jmpa sye slalu .
awq tak lagi tunggu sye .
awq mcm menjauhi dripada sye . 
mula2 sye agk terasa , sye sedih .
sye nie prempuan yg lemah kn ??
mye sye terlalu manja , bkn ?
tpi lama2 sye bole trima tnpa awq disisi sye slalu
tiap2 hari sye dipenuhi dgn duri2 yg sgt tjam .
bila sye wt don't know , dyowg mengata sye pulak .
sye malu ! sye bkn smbong .
tpi mcm mane nk kwn ngn dowg klau dowg 
pngai mcm @#$%
emm , mne awq ??
bkn sehari dua , tapi tiap2 ari sye cm 2 .
walaupun air mata tetap cool n ceria .
tpi ati sye skit !
smpai telinga sye dh lali dngar kata2 dowg .
sye sowg je tnggung semua nie !




awq mmg da benci sye sgt coz sye mcj ngan 
mmbe awq 2 .
mcm mne sye nk control prasaan sye 
bila bertembung ngan awq pasnie ??





thun nie sye jalani hidup tnpa awq disisi sye .
sye arap sye bole lpekn awq .



sye bkn perempuan  yg cpt menangis ,
sye ssah untk menangis klau bkn owg
yg sye syg .
sye benci awq !
sye tak bole tipu perasaan sye sndiri ,
dlm sye benci awq ,
SYE RINDUKN AWQ !
dy masih tak mmpu eppy kn sye .
sye couple ngan mcm2 laki .
dyowg lorded , dowg hensem , dowg baik hati ,
dowg topupkn sye slalu , dowg syg sye .
tapi sye tak syg dowg !
dowg hebat , tpi awq paling hebat !!
dowg baik , awq pling baik !!
sye pun tak tahu knape ....

Masuk sem tiga kita couple semula rasanya,
Hanya kita saja yang tau, 
kenapa saya nih bodoh sangat hah ?!
senang sangat d permainkan

saya dah lepas semua bf saya .
nak tahu sebab apa ?

saya nak rasa kemanisan cinta tu bersama2 awak je ,
cinta tidak perlu dikongsi ~
tapi
kali ni saya rasa awak Cuma nak mainkan saya semula,
awak dah tak bagi saya tengok hp awak,
awak dah lain.
mengapa kau pergi 2x
disaat aku mula mencintaimu
berharap engkau menjadi kekasih hatiku
malah kau pergi jauh dari hidupku

menyendiri lagi 2x
disaat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
disaat aku terbangun dari tidurku

Aku inginkan dirimu
datang dan temui aku
kanku katakan padamu 
aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu
datang dan menemui aku
kanku katakan padamu
aku sangat mencinta
 hari2 saya sunyi .
hanya saya , saya , saya dan sayaaaa ........ 
tapi saya mampu tersenyum lagi didepan mereka
tapi hati saya sudah hancur .
sudah berapa kali saya terluka kerana awak
menangis kerana awak
semua tu kerana awak !
awak sedar tak ?!!
Oh awak takkan pernah sedar apa itu erti CINTA
sebab awak tak pernah nak tahu erti sebuah CINTA SEJATI
andai awak sudah rela melepaskan saya ,
kenapa tidak sedikit pun awak bagi jawapan putus ?
saya masih menunggu dan mencari jawapan itu ..
apa yang perlu saya buat nie ?! :'(
tiap2 malam saya teringatkan awak .
awak2 , boleh tak putarkan masa ??
saya teringin sangat nak tengok awak .
pleasee awakkk , saya merayu datanglah kepada saya .
saya hanya nak tengok awak walaupun sesaat .
saya nak cakap saya sangat mencintai awak .
then , kalau awak nak tinggalkan saya masa tu pun saya dah boleh terima .
at least saya dah bagitau cinta saya kat awak ,
even dah beribu kali saya bagitau kan .
fikiran saya bercelaru sekarang !
buat apa saya nak ingat lelaki yang tak pernah ingat saya pun ?
andai awak bahagia , saya hanya mampu melihat kebahagiaan awak dari jauh .
semoga berbahagia diatas penderitaan saya ~

mungkin ini pembalasan pada saya yang pernah mainkan hati lelaki .
dan saya berjanji pada diri sendiri.
Read more »

Kalau Anda Suka Entry Ini Like dan Comment

 
Copyright © . All Right Reserved by Lyssa Faizureen